Järvastaden är ett utbyggnadsområde stort som en medelstor svensk stad. På gränsen mellan Solna och Sundbyberg kommer detatt bo 12 000 människor i 4 500 bostäder när området står färdigt runt 2018.Området var ursprungligen ett gammalt militärområde som på senare år inrymde bland annat ett lätt bedagat köpcentrum och diverse industrier, cementfabriker och stenkrossar. I folkmun kallades området ofta för Överskottsbolaget.Arbetet med att omvandla områdets varumärke var målmedveten från de första analyserna av marknadsförutsättningar och målgrupper till kommunikationsstrategin och marknadsaktiviteterna. Löftet om att bli Sveriges mest barn- och familjevänliga stadsdel bevisades om och om igen med bra tillgång på skolor och dagis, tyst asfalt och mängder av andra egenskaper och händelser som skapades och kommunicerades.Idag är Järvastaden ett etablerat namn känt för sin barn och familjevänliga miljö och den spännande temalekparken, Mulle Mecks Värld.